Hub Resorts vroeg Let’s Lot om een ruimte in te richten, welke tijdelijk in gebruik wordt genomen als verkoop-informatiecentrum. Gedurende de ontwikkeling van het resort worden potentiële klanten hier ontvangen om aan hen informatie te verstrekken over het project.

De ruimte was voorheen een woonhuis op het terrein waar dit resort ontwikkeld wordt en zal later in het traject een andere bestemming krijgen. Door de tijdelijkheid van het gebruik van de ruimte als verkoop-informatiecentrum, hebben we gewerkt met een beperkt budget om optimaal verschil te kunnen maken. Dit maakt een opdracht extra uitdagend.

Het resort komt in een prachtig natuurgebied te liggen, rondom een groot meer in een bosrijke omgeving. Naast informatieverstrekking, zal de sfeer in deze ruimte bepalend zijn voor de beleving van potentiële klanten die op zoek zijn naar natuur, rust en ontspanning.

Zo zag de ruimte er eerst uit. De tafel die er nog stond hebben we geschuurd en gelakt voor hergebruikt.