Dit appartement in Den Haag is vanuit de verhuur verkocht en flink verwaarloosd.
Het appartement zal in gebruik worden genomen als tweede woning en ruimte gaan bieden aan 4 personen. In de voormalige situatie had de woning maar 1 slaapkamer.

In het ontwerp is de keuken verplaatst, waardoor er extra ruimte voor een inpandige tweede slaapkamer is gecreëerd. Daardoor is er een L-vormige woonkamer ontstaan, die gemakkelijker is in te delen, dan de voormalige vierkante woonkamer. Zowel de zithoek als ook de eethoek zijn beiden bij het raam geplaatst en de oude radiatoren vóór de pui, zijn voorzien van een ombouw. Daardoor functioneren ze als extra zitplek en tv-meubel en door de mooie vormgeving, gaan ze mooi op in het geheel.
Voor meer functionaliteit is er een schuifdeur naar de nieuwe slaapkamer geplaatst en ook de bestaande deur tussen hal en woonkamer is eveneens voorzien van een schuifdeur.

Door gebruik te maken van lichte kleuren en zachte materialen, voelt het appartement ruim aan. De bestaande pui geeft goed zicht op het grote balkon, dat ruimte biedt aan een eethoek en loungeset. Voor meer privacy is er een grote plantenbak gemaakt op het balkon. Het gras geeft een echt strand-gevoel.

In de bestaande slaapkamer is een extra werkplek gesitueerd. De nieuwe slaapkamer heeft een grote inbouwkast met schuifdeuren, zodat er veel opbergruimte is ontstaan.
Het appartement is een heerlijke plek geworden, om lekker tot rust te komen.
Optimaal genieten!

foto’s vóór de verbouwing en renovatie van het appartement.