Skip to main content

Ik ben Lot, de vrouw van Herber en trotse bonusmama van 2 tieners, Anna en Jasmijn. Gelukkig deelt Herber mijn eindeloze passie voor interieur met mij en staan we samen open voor verandering in ons interieur, welke een reflectie is van de verschillende fases in ons leven. In basis houden we beiden van licht en ruimte, het combineren van verschillende materialen en vormen en we hechten waarde aan vintage en kunst. Ons interieur is niet trendgevoelig en daardoor tijdloos.

Als jong meisje wist ik van iets ouds, altijd weer iets nieuws te maken. Dagen zat ik achter de naaimachine, want Upcycling van kleding was in mijn tienerjaren mijn favoriete bezigheid. Het was voor mij een logische keuze om een opleiding richting Mode en Kleding te volgen.
Toen ik op mijn 20ste mijn eerste huis kocht, veranderde mijn passie voor mode meer in de richting van interieur. Deze kwaliteiten bleven door mijn omgeving niet onopgemerkt en steeds vaker werd ik door familie, vrienden en kennissen betrokken bij plannen rondom inrichting en restyling van hun interieur.

Nadat mijn moeder was overleden toen ik 19 jaar was, koos ik een andere weg en vervolgde ik een HBO-studie richting maatschappelijk werk en dienstverlening. Ik werkte gedurende 22 jaar in de hulpverlening, veelal als coachend begeleider.

De uitspraak “het leven begint opnieuw bij 40” hield mij bezig.
Zouden mijn kwaliteiten, zoals luisteren, aansluiten bij de ander, coachend begeleiden en mijn communicatieve vaardigheden, alleen tot zijn recht komen in de hulpverlening? Kon ik mijn kwaliteiten niet combineren met mijn creativiteit en passie voor interieur?
Natuurlijk wel! Ik vervolgde mijn weg naar het Thomas More College in België en in 2017 werd Let’s Lot een feit.